Varför gå denna kurs?

Åren innan jag själv blev utmattad levde jag ett hektiskt liv, med ett ständigt fokus på att prestera. Om jag inte presterade på topp fylldes jag av skam. Att misslyckas eller "inte vara bra nog" var bland det läskigaste jag visste. Jag hade alltid varit snabblärd och duktig, och min självkänsla hade byggts på denna grund. När jag var duktig kände jag mig älskvärd, och denna syn på mig själv följde med mig in i vuxenlivet - där den slutligen (tillsammans med andra faktorer) bröt ner mig.

När jag kraschade och inte längre kunde prestera fick jag panik. Jag hade varit beroende av mina egna stresshormoner så pass länge att livet utan dem kändes rent av obehagligt. Ska jag gå ut i skogen utan att göra en löptur av det? Ska jag ta en cykeltur med fokus på njutning? Ska jag läsa en bok som inte lär mig något? Lyssna på en podd som är rolig snarare än utvecklande? Att bara vara, och att njuta, var rent av främmande för mig. Jag hade tappat kontakten med min kropp, och med mitt hjärta, genom att ständigt befinna mig uppe i huvudet.

Om du känner igen dig i min berättelse är du långt ifrån ensam. I dagens prestationskultur är det snarare regel än undantag att vi vuxna människor spenderar merparten av vår tid åt att vara produktiva och effektiva. Någonstans på vägen har vi glömt bort vikten av att leva i ett sammanhang som känns meningsfullt, lustfyllt och harmoniskt, och utan dessa mjuka värden riskerar vi att tömmas på livsenergi och kraft. Det är svårt att vara lycklig och välmående när vi förvandlat oss själva till känslolösa robotar.

Är du redo att börja fylla livet med mer hjärta och själ och mindre huvud och logik? Då är det här kursen för dig.

Vad ingår i kursen?

Kursen består av totalt 6 olika block där det första är en introduktion och det sista en avslutning. De 4 blocken där emellan tar dig på en resa genom ditt inre för att återskapa kontakten med din egen kropp och det som bor i ditt hjärta. Genom enkla men kraftfulla övningar får du lära dig att släppa taget om prestationerna och istället bjuda in mer närvaro, lekfullhet, intuition och sårbarhet i ditt liv. Varje block inleds med en kort föreläsning som introducerar dig till de efterföljande övningarna.

I kursen kommer du även få lära dig om den övergripande vikten av att skapa balans mellan det mjuka och det hårda, mellan yin och yang eller som jag ofta brukar referera till det: mellan det feminina och det maskulina. Inom alla kulturer och alla individer finns dessa två polariteter, och vi alla behöver bejaka båda delar och hitta balansen för att vi ska kunna må riktigt bra. Tyvärr premieras framför allt det hårda och maskulina mer i vår västerländska kultur vilket i sin tur leder till att allt fler människor hamnar i obalans energimässigt.


Kursupplägg


  Delmoment 1: Intro
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Delmoment 2: Odla kroppslig och själslig närvaro
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Delmoment 3: Återuppväck din lekfullhet
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Delmoment 4: Kom i kontakt med din intuition
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Delmoment 5: Öva på sårbarhet och att leva från hjärtat
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig
  Delmoment 6: Avslutning
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du anmält dig

Är du redo att släppa taget om prestationerna?

Frågor eller problem?

Maila till [email protected] om problem skulle uppstå med betalningen eller om du har några andra funderingar.